Monday, 12 May 2014

KENALI #TONEEXCEL

Tahukah anda bahawa dengan hanya menggunakan simkad Toneexcel yang “lain daripada yang lain”, anda mampu menjadikan telefon bimbit anda sebagai satu sumber pendapatan yang sangat lumayan dan sangat mudah? Jika anda juga seperti kami yang ada memperuntukkan sejumlah wang setiap bulan untuk telefon, anda pasti boleh melakukan bisnes ini dengan mudah.

Mungkin anda tidak percaya, tetapi ramai orang telah menggunakan teknik ini dan telah berjaya memperolehi pendapatan sehingga beribu-ribu sebulan.

Tahukah anda bahawa apabila anda membeli simkad dari sesebuah kedai telefon, kedai tersebut akan mendapat pulangan yang lumayan daripada Telco anda selagi anda masih menggunakan simkad tersebut? Ini bermakna, jika anda telah menggunakan simkad yang anda sedang guna sekarang ini selama 10 tahun, maka selama 10 tahun jugalah kedai telefon di mana anda beli simkad itu menerima komisen daripada telco anda.
Pernahkah telco anda memberi anda komisen apabila anda menyarankan telco tersebut kepada saudara-mara dan keluarga anda? Sudah tentu tidak.

Alangkah baiknya jika anda boleh menjadi seperti taukeh kedai hanfon yang hanya perlu menjual simkad sekali tetapi menerima komisen selama-lamanya. Berita baiknya ialah, dengan Toneexcel, anda kini mampu menjadi pengedar simkad dan dibayar komisen untuk selama-lamanya. Sila baca lebih lanjut dengan teliti untuk memahami potensi bisnes Toneexcel dan bagaimana ia boleh membantu anda menambah pendapatan sampingan.

No comments:

Post a Comment