Sunday, 18 May 2014

#FamilyDay KoPoliku Berhad

Semalam mula family day KoPoliku Berhad d damai puri beach n spa, santubong.... So adalah cabutan bertuah.... Apa yang ameen dapat?? Ini lah apa yg ameen dapat.... Ok x?? Hehehe

Ok lah since kat rumah pun belum Ada toaster Lagi kan.... Actually Ada cerita d sebalik cerita toaster ni.... Macam mana ameen Boleh dapat toaster at the end.... 

Btw, cabutan pertama Hadiah, ameen dapat satu set Tupperware yang ameen Sendiri pun tak tahu macam mana nak fully utilized kan menatang tuh... So ameen pun offer lah Tukar Suka sama Suka Hadiah cabutan bertuah tu... N ameen tujarkan dengan kettle.... 

Then Ada plak sorang Lagi dapat this cute toaster, so ameen pun gatal jugak Tanya nak Tukar tak?? Mcm tu lah the story how ameen dapat this toaster.... 

Bervual kan?? Hehehe 

Adios
-MAB-

No comments:

Post a Comment