Thursday, 26 December 2013

DiGi Maxis

Good Bye to DiGi and welcome aboard Maxis,...

-MAB dah Port out dari Digi dan Port in kan number ke Maxis,... One of the reason, sebab Maxis dah ada 4G LTE coverage kat matang jaya,... ha3,... Boleh lah nak surf laju2,... So far DiGi belum lagi nak tambahkan or upgrade dia punya service 4G ke Matang,.....





So far tak ada pun Winback dari pihak DiGi, Rasanya dorang pun setuju dengan customer yang loyal macam MAB nih lari,.... Whatever lah,... kita sebagai pengguna ada hak untuk memilih,... so, pilih la dengan bijak dan jangan sampai terjebak,....


-adios-
-MAB-

No comments:

Post a Comment